You, the petitioner

EU moet sancties opleggen aan Hongarije vanwege anti-LHBTI-wet

64 signatures

Het Hongaarse parlement heeft een wet aangenomen die jongeren onder de achttien moet 'beschermen' tegen informatie over homoseksualiteit en geslachtsoperaties. Dat betekent dat in het onderwijs dit soort informatie gewoon verboden wordt .Wij burgers van de EU pikken dit niet.

Petition

We

Bezorgde burgers en politici uit Nederland.

 

observe

dat Hongarije steeds meer de rechten van LGBTI mensen onderdrukt. De conservatieve president Viktor Orbán voert een hard anti-LHBTI-beleid. Zo werd er eerder een wet doorgevoerd die het voor homostellen vrijwel onmogelijk maakt om kinderen te adopteren. En dit zal niet de laatste wet zijn die de regering Orban zal toepassen.

 

and request

De EU om sancties op te leggen tegen Hongarije vanwege deze afschuwelijke anti-LGBTI-wet. Wij eisen actie tegen de Orban-regering die zich niks aantrekt van de normen en waarden die de EU heeft vastgelegd in de Europese wet gelijke behandeling.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Europees Parlement 
Petition desk:
Lead petitioner:
Charlie Borst 

History

Signatures