You, the petitioner
10859629 10205623629094844 1722241714 n

Erken cannabis als medicijn

3,350 signatures

Maak de productie, verkoop en het gebruik van cannabis legaal voor medicinale doeleinden.

Petition

We

Stichting PGMCG en alle Medicinale Cannabis Gebruikers / Liefhebbers

 

establish that:

Dat legalisatie van cannabis per jaar een bijdrage van € 900 miljoen aan belastingen zou kunnen opbrengen, het bespaart ca. € 800 miljoen op de politie- en ziektekosten en het creëert meer dan 10.000 nieuwe banen.

Cannabis is veiliger dan alcohol en heeft vele toepassingen. Er wordt verondersteld dat de mens het al meer dan 4000 jaar gebruikt, mede om zijn medicinale eigenschappen. Het is in de 19de eeuw illegaal geworden in onder andere Nederland

Als het gelegaliseerd wordt kan iedereen die dit nodig heeft er gebruik van kan maken, waaronder ook kinderen met o.a. epilepsie, ADHD, ADD, autisme/Ouderen met artrose, dementie, botontkalking, parkinson/Voor iedereen die aandoeningen heeft waar het een therapeutische ondersteuning kan zijn zoals chronische pijn, kanker, MS, glaucoom, Gilles de la Tourette, reuma, fibromyalgie, AIDS en zo veel meer.

 

and request

Wij verzoeken derhalve dat het gebruik van cannabis, haar componenten, applicaties en extracten worden genormaliseerd voor medicinaal gebruik of therapeutisch ondersteunend hulpmiddel. Ook dat dit erkend wordt door de ziektekostenverzekeraars!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Marian Serge Dirk 
Organisation:
Stichting pgmcg 

History

Signatures