U, de petitionaris

Enschotsebaan fietsstraat

De Enschotsebaan wordt éénrichtingsverkeer vanaf het “tunneltje” tot aan het ind.terrein in Enschot. Zo wordt het er niet veiliger op. Het wordt alsmaar meer een racebaan en de fietser wordt weer eens over hoofd gezien. Ons voorstel is, om van dat gedeelte een fietsstraat te maken!

Petitie

Wij

De inwoners van Berkel Enschot en fietsforensen tussen Tilburg en onder andere Berkel Enschot en Udenhout.

 

constateren

  • Wij zouden graag zien, dat de Enschotsebaan vanaf het industrieterrein in Enschot tot aan het “spoortunneltje” wordt ingericht als fietsstraat met een afsluiting voor gemotoriseerd verkeer uitgezonderd bestemmingsverkeer.

  • Het moet weer een straat worden, waar we onze kinderen met een gerust hart over kunnen laten fietsen onderweg naar de scholen in Tilburg en dat de kwaliteit van de fietsbestrating weer uitnodigt tot fietsverkeer in alle weersomstandigheden.

 

en verzoeken

Wij vragen de gemeente om serieus haar beslissing te heroverwegen en meer te kiezen voor de fietsers en de omwonenden van de Enschotsebaan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tilburg 
Petitieloket:
Einddatum:
21-08-2019 
Petitionaris:
Gijs van Eijk 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen