You, the petitioner

eerlijkere en deugdelijkere rechtspraak

1 signature

In Nederland is de rechtspraak ernstig verloederd, iedere burger kan van straat geplukt worden en veroordeeld worden voor een moord die hij of zij niet gepleegt heeft, met een burger initiatief voor jury rechtspraak moet er een eind gemaakt worden aan dit onbetrouwbare en gevaarlijke recht systeem.

Petition

We

Burgers van Nederland willen een eerlijkere en betrouwbaarder juryrechtspraak systeem.

 

observe

Dat in de huidige rechtspraak het OM niets meer hoeft te bewijzen om iemand voor moord tot zware gevangenis straffen veroordeeld te krijgen. Gewone burgers zoals Ina Post, Lucine B., Kees B., twee van Putten, Ernst Louwes, Louise Haageman, Henk Haalboom en vele anderen hun leven werd kapot gemaakt door dit onbetrouwbare en ondeskundige rechtspraak systeem waarbij het imago belangrijker is dan waarheidsvinding of een burger zijn of haar leven.

 

and request

Een jury rechtspraak omdat burgers veel gerichter zijn op waarheidsvinding omdat zij niet geroutineerd zijn, en een strafbaarfeit ook echt aangetoond willen zien voor zij iemand kunnen veroordelen zonder in gewetensnood te komen. Een rechter commisaris het onderzoek leid, en politie en justitie het verboden word om mensen te veroordelen in de media voor een jury uitspraak heeft gedaan. Een verdacht is onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2011-01-07 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Dhr. Sablerolle 
Website:

History

Signatures