U, de petitionaris
Li logo fnv zzp

Eenzijdige, beperkende en onrechtvaardige raamovereenkomst Tolk- en Vertaalcentrum Nederland

139 ondertekeningen

De beroepsgroep tolken & vertalers roept Tolk- en Vertaalcentrum Nederland op tot een gelijkwaardige raamovereenkomst te komen, die ook recht doet aan de belangen van de tolken en vertalers.

Petitie

Wij

FNV Zelfstandigen en de daarbij aangesloten tolken en vertalers

 

constateren

  • dat Tolk- en Vertaalcentrum Nederland (TVCN) een eenzijdige raamovereenkomst ter ondertekening heeft voorgelegd aan voor haar werkzame tolken en vertalers, die geen recht doet aan de belangen van de tolken en vertalers.

  • TVCN biedt geen ruimte voor onderhandeling. Dat is onaanvaardbaar, zeker gelet op het feit dat TVCN opdrachten heeft verkregen van de overheid op grond van aanbestedingen en daarmee monopolist is op een groot deel van de markt. Het is slikken of stikken.

 

en verzoeken

TVCN opnieuw in gesprek te gaan met ons, teneinde te komen tot een gelijkwaardige raamovereenkomst die recht doet aan de belangen van beide partijen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
15-03-2018 
Petitionaris:
Irene van Hest 
Organisatie:
FNV Zelfstandigen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen