You, the petitioner
Illu mug verbod 400x400

Eenheid tegen muggen

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een sociale afspraak tussen burgers onderling. De overheid gaat daar niet over.

U bent volledig vrij om andere burgers te overtuigen zich anders, naar uw wens, te gedragen. Als er wetten zijn die dit moeilijk maken kunt u natuurlijk wel een petitie daarover starten.


Er is naar mijn mening te veel onrust en haat op de wereld. Dit komt in mijn ogen vooral door meningsverschillen en onderlinge haat naar elkaar. Als we dit kunnen aanpakken, dan kan de wereld een stuk mooier worden.

Petition

We

Jordi

 

observe

Dat er te veel oorlogen, rellen enz. zijn.

Ik denk dat bijna alle oorlogen, vechtpartijen en rellen worden veroorzaakt door meningsverschillen en het willen opdringen van deze mening aan anderen. Wat ik ook zie, is dat er tijdens deze oorlogen of demonstraties veel vriendschappen worden gevormd. Als we deze eenheid zo kunnen vormen en dan als groep elkaar kunnen helpen, zou het mooi zijn als we 1 grote groep vormen in de mensheid

 

and request

Mijn verzoek is om een keer een grote groep te vormen als mensen, en dan bedoel ik alle mensen in heel de wereld om zo te zien dat samenwerken fijner is dan tegenwerken. Laten we met zijn allen de muggen aanpakken. Muggen kunnen je wakker houden of irriteren. Met minder slaap kun je ook geïrriteerd raken en minder tolereren van elkaar. Als wij als gehele mensheid deze gezamelijke vijand aan kunnen pakken, kunnen we alles aan als 1 groep.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Europees Parlement 
Petition desk:
Closing date:
2020-11-26 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Jordi 
Organisation:
Wereldvrede via muggen 

History

Signatures