U, de petitionaris
Logo

Een veilige Mient is 30km/u

641 ondertekeningen

Net iets langzamer rijden op de Mient lijkt ons een goed idee. Maar de gemeente heeft dit idee niet overgenomen in de plannen.

De hele straat wordt opengebroken en opnieuw ingericht. Dit is het beste moment om ervoor te zorgen dat er net iets minder hard gereden wordt. Op die manier wordt het veiliger bij de scholen, de kinderboerderij, de opvang, de volkstuintjes en de begraafplaats.

Steun ons initiatief door deze petitie te tekenen.

Petitie

Wij

Bewoners en bezoekers van de vruchtenbuurt.

 

constateren dat:

Dat de Mient een stuk veiliger kan worden door de snelheid te beperken tot 30km/u.

 

en verzoeken

Dat de gemeente 30km/u meeneemt in haar plannen voor de herinrichting volgend jaar.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Einddatum:
14-07-2020 
Petitionaris:
Buren op en rond de Mient 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie officieel gesloten

Vandaag sluiten we de petitie - de handtekeningen worden vanmiddag officieel aangeboden aan wethouder van Asten. We danken jullie allemaal voor jullie steun en houden jullie via dit kanaal en de website (mient30.nl) op de hoogte over de ontwikkelingen.

+Lees meer...

Ook wijzen we jullie graag op een ander initiatief: http://www.eerlijkplanmient.nl. Zij vragen zich af of bewoners van de vruchtenbuurt eigenlijk wel willen parkeren op de Mient? Zou jij parkeren op de Mient?

Teken hier hun petitie

14-07-2020

Volgende week dinsdag overhandigen wij de petitie

Over een week gaan we bij wethouder van Asten langs om de petitie te overhandigen. Laatste kans dus om vrienden en buren te mobiliseren te ondertekenen :) Kijk ook op http://www.mient30.nl voor alle laatste informatie..

06-07-2020

Help mee!

Wil je de actie op een andere manier steunen dan alleen de petitie tekenen? Stuur dan een mailtje naar actie apenstaart mient30 puntnl. Wil je bijv.

+Lees meer...

een poster voor het raam, een artikel of blog schrijven of ken je raadsleden en wethouders om te benaderen? Alle hulp is welkom!

19-06-2020