You, the petitioner
Logo

Een veilige Mient is 30km/u

641 signatures

Net iets langzamer rijden op de Mient lijkt ons een goed idee. Maar de gemeente heeft dit idee niet overgenomen in de plannen.

De hele straat wordt opengebroken en opnieuw ingericht. Dit is het beste moment om ervoor te zorgen dat er net iets minder hard gereden wordt. Op die manier wordt het veiliger bij de scholen, de kinderboerderij, de opvang, de volkstuintjes en de begraafplaats.

Steun ons initiatief door deze petitie te tekenen.

Petition

We

Bewoners en bezoekers van de vruchtenbuurt.

 

establish that:

Dat de Mient een stuk veiliger kan worden door de snelheid te beperken tot 30km/u.

 

and request

Dat de gemeente 30km/u meeneemt in haar plannen voor de herinrichting volgend jaar.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2020-07-14 
Lead petitioner:
Buren op en rond de Mient 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie officieel gesloten

Vandaag sluiten we de petitie - de handtekeningen worden vanmiddag officieel aangeboden aan wethouder van Asten. We danken jullie allemaal voor jullie steun en houden jullie via dit kanaal en de website (mient30.nl) op de hoogte over de ontwikkelingen.

+Read more...

Ook wijzen we jullie graag op een ander initiatief: http://www.eerlijkplanmient.nl. Zij vragen zich af of bewoners van de vruchtenbuurt eigenlijk wel willen parkeren op de Mient? Zou jij parkeren op de Mient?

Teken hier hun petitie

2020-07-14

Volgende week dinsdag overhandigen wij de petitie

Over een week gaan we bij wethouder van Asten langs om de petitie te overhandigen. Laatste kans dus om vrienden en buren te mobiliseren te ondertekenen :) Kijk ook op http://www.mient30.nl voor alle laatste informatie..

2020-07-06

Help mee!

Wil je de actie op een andere manier steunen dan alleen de petitie tekenen? Stuur dan een mailtje naar actie apenstaart mient30 puntnl. Wil je bijv.

+Read more...

een poster voor het raam, een artikel of blog schrijven of ken je raadsleden en wethouders om te benaderen? Alle hulp is welkom!

2020-06-19