U, de petitionaris
Images

Een veilige en stille provinciale weg in Sebaldeburen

24 ondertekeningen

Door middel van een petitie willen wij als bewoners van Sebaldeburen zorgen voor een veiligere en stillere provinciale weg. Verkeersonveiligheid en geluidsoverlast zijn al jarenlang problemen en deze problemen willen wij oplossen door een petitie aan te bieden bij de gemeente en provincie.

Petitie

Wij

De bewoners aan de provinciale weg en andere bezorgde bewoners van Sebaldeburen en nabije omgeving,

 

constateren dat:

  1. Dat de verkeersveiligheid op de provinciale weg in Sebaldeburen ernstig te wensen overlaat

  2. Dat deze onder andere veroorzaakt wordt doordat deze weg een 50 km weg is binnen de bebouwde kom zonder snelheid verminderende objecten of een verkeersinrichting die snelheid beperkend is. Voor jong als oud een weg die onveilig voelt en is;

  3. Dat auto- en vrachtverkeer bij veel bewoners geluids- en drukteoverlast en veroorzaakt.

 

en verzoeken

Een dringende aanpak van de provinciale weg in zowel het verbeteren van de verkeersveiligheid als wel het overlast door toedoen van geluid of drukte. Dit kan ons inziens eenvoudig gerealiseerd worden door de snelheid te beperken van 50 naar 30 km per uur en de weginrichting in overeenstemming daarmee aan te passen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Westerkwartier 
Petitieloket:
Einddatum:
26-09-2021 
Petitionaris:
J.C.A. Van den Berge 
Organisatie:
Sebaldeburen.net 

Geschiedenis

Ondertekeningen