U, de petitionaris
Pingpongtafel afgerond groen in amsterdam p

Een veilig en schoon Piet Mondriaanplein voor de bewoners en bezoekers

165 ondertekeningen

Het Piet Mondriaanplein ervaart momenteel grote overlast van hangjongeren die agressiever en intimiderender zijn dan voorheen. Met name rond 22:00 uur is het vaak een grimmige situatie. We vragen dat ambtenaren dit probleem aanpakken, wij de bewoners verdienen een veilige en schone woonomgeving.

Petitie

Wij

Bewoners en gezinnen die aan en rondom het Piet Mondriaanplein wonen.

 

constateren

  • Het Piet Mondriaanplein wordt in de avond en nacht onveilig gemaakt door hangjongeren.
  • De afgelopen maanden zien we dat de overlast van deze hangjongeren toeneemt door onacceptabel gedrag.
  • Hard gelach, intimiderende taal, rondes rijden op scooters en zelfs het afsteken van zwaar vuurwerk zijn aan de orde van de dag. Er wordt vernield en vervuild. De kinderen van El Kadisia stappen daags door deze afvalresten heen om op school te komen.

 

en verzoeken

Wij zouden graag actie zien door de gemeente / politie & straatcoaches en andere instanties om het Piet Mondriaanplein in de avonden weer leefbaar en veilig te maken, ook na 22 uur.

Als buurt zouden we graag willen dat handhaving en politie meer toezicht houdt op het plein door dagelijks een ronde te doen, liefst rond 22 uur. Cameratoezicht en zelfs een scooterflitspaal zou wenselijk zijn.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Petitionaris:
Ricardo Joao Dominguez 

Geschiedenis

Ondertekeningen