You, the petitioner
Petitie

Een groenere Czaar Peterbuurt

2 signatures

Teken de petitie voor het groen maken van de straat. Met groen op de schuurdaken, zelf vogelhuisjes en bloembakken maken, klimplanten. Voor de straat geveltuinen en boomtuintjes. Ik zou graag een tuingroep oprichten waarbij we financieel worden gesteund voor planten gereedschap etc. Teken de petitie en meld je aan voor de tuin groep

Petition

We

burger uit de Czaar Peterbuurt

 

observe

  • De czaarpeterbuurt is een mooie oude buurt met panden dichtop elkaar waardoor warmte en geluid wordt versterkt.
  • Er is heel veel steen en weinig groen
  • Sinds enkele jaren is er aan het begin van de Blankenstraat (98-44) een groepje actief met groene bij de grond.
  • Mensen die daar voorbij komen geven aan dat ze daar blij van worden. -er is nu een subsidie waarmee we meer groen kunnen laten aanleggen.
  • we moeten het wel zelf onderhouden!

 

and request

Zet je handtekening voor meer groen in de buurt! Meld je aan voor de tuingroep een gezellig clubje met bewoners en ondernemers samen . 2x per jaar 2 uurtje samen de tuintjes onderhouden onder het genot van een drankje? Het idee? 1. Groene binnentuin met bloemen op de schuur daken en klimplanten in de hoeken. 2. Leg een miniparkje aan bij het boomtuintje voor je deur met de buren.
3. Tuintjes in de binnentuin. tegel eruit plant erin.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

History

Signatures