U, de petitionaris
Bahrsepolthumbnail

Een groene en vrij toegankelijke Bahrse Pol en Uitmeentsestraat

133 ondertekeningen

Grondeigenaar van de Bahrse Pol (naast Riverparc) en Uitmeentsestraat (Giesbeek) heeft de wens om hier vakantiewoningen te bouwen. Daarom willen wij dat de gemeente Zevenaar opkomt voor de wens en behoefte van haar inwoners om deze groen en vrij toegankelijk te maken en te houden.

Petitie

Wij

inwoners van de Gemeente Zevenaar

 

constateren

  • Dat de Gemeente Zevenaar te weinig opkomt voor de wensen en behoeften van haar inwoners om hun leefomgeving groen en toegankelijk te maken en te houden.
  • Dat een groene leefomgeving goed is voor het welzijn van haar inwoners, de biodiversiteit en bovendien een natuurlijke vorm van C02 opslag is.

 

en verzoeken

De gemeenteraad en het college hun politieke instrumenten in te zetten en concrete maatregelen te treffen om de Bahrse Pol (Lathum) en de Noordkant Uitmeentsestraat (Giesbeek) groen en vrij toegankelijk te maken en houden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zevenaar 
Petitieloket:
Einddatum:
22-11-2019 
Petitionaris:
Graeme Cunningham 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen