You, the petitioner
Bahrsepolthumbnail

Een groene en vrij toegankelijke Bahrse Pol en Uitmeentsestraat

133 signatures

Grondeigenaar van de Bahrse Pol (naast Riverparc) en Uitmeentsestraat (Giesbeek) heeft de wens om hier vakantiewoningen te bouwen. Daarom willen wij dat de gemeente Zevenaar opkomt voor de wens en behoefte van haar inwoners om deze groen en vrij toegankelijk te maken en te houden.

Petition

We

inwoners van de Gemeente Zevenaar

 

observe

  • Dat de Gemeente Zevenaar te weinig opkomt voor de wensen en behoeften van haar inwoners om hun leefomgeving groen en toegankelijk te maken en te houden.
  • Dat een groene leefomgeving goed is voor het welzijn van haar inwoners, de biodiversiteit en bovendien een natuurlijke vorm van C02 opslag is.

 

and request

De gemeenteraad en het college hun politieke instrumenten in te zetten en concrete maatregelen te treffen om de Bahrse Pol (Lathum) en de Noordkant Uitmeentsestraat (Giesbeek) groen en vrij toegankelijk te maken en houden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zevenaar 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-22 
Lead petitioner:
Graeme Cunningham 
Website:

History

Signatures