You, the petitioner
Bahrsepolthumbnail

Een groene en vrij toegankelijke Bahrse Pol en Uitmeentsestraat

152 signatures

Grondeigenaar van de Bahrse Pol (naast Riverparc) en Uitmeentsestraat (Giesbeek) heeft de wens om hier vakantiewoningen te bouwen. Daarom willen wij dat de gemeente Zevenaar opkomt voor de wens en behoefte van haar inwoners om deze groen en vrij toegankelijk te maken en te houden.

Petition

We

inwoners van de Gemeente Zevenaar

 

observe

  • Dat de Gemeente Zevenaar te weinig opkomt voor de wensen en behoeften van haar inwoners om hun leefomgeving groen en toegankelijk te maken en te houden.
  • Dat een groene leefomgeving goed is voor het welzijn van haar inwoners, de biodiversiteit en bovendien een natuurlijke vorm van C02 opslag is.

 

and request

De gemeenteraad en het college hun politieke instrumenten in te zetten en concrete maatregelen te treffen om de Bahrse Pol (Lathum) en de Noordkant Uitmeentsestraat (Giesbeek) groen en vrij toegankelijk te maken en houden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zevenaar 
Petition desk:
Closing date:
2020-05-31 
Lead petitioner:
Graeme Cunningham 
Website:

History

Signatures

Updates

Zienswijze indienen voor 27 december tegen (verblijfs)recreatie Bahrse Pol

Het Rivierklimaatpark heeft haar Intergemeentelijke structuurvisie bekend gemaakt. Daarin onder andere, op pagina 41: "op de Bahrse Pol ruimte te bieden voor de ontwikkeling van (verblijfs)recreatie, al dan niet in combinatie met de kleinschalige opwekking van duurzame energie." Als je een mening hierover hebt a.u.b een zienswijze indien bij Gemeente Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar, onder vermelding van ‘Zienswijze Rivierklimaatpark IJsselpoort’ en zaaknummer Z/19/343439. Geef a.u.b.

+Read more...

aan wat je wel wilt en ook wat je niet wilt.

2019-12-09

Voortgang Petitie: Een groene en vrij toegankelijke Bahrse Pol en Uitmeentsestraat

Eind augustus ging deze petitie van start. Wat heeft het tot nu toe opgeleverd? U bent één van de inmiddels 143 ondertekenaars: bedankt hiervoor. Na de start van de petitie zijn wij uitgenodigd voor een gesprek over de Uitmeentsestraat.

+Read more...

Het blijkt dat dit terrein al onder voorwaarden verkocht is aan een project ontwikkelaar. Er worden nu plannen gemaakt om hier minimaal 22 tot maximaal 60 vakantiewoningen te bouwen. Verder hebben wij dankzij deze petitie, een afspraak kunnen maken met de gemeente op 20 november om de toekomst van de Bahrse Pol te bespreken en kijken hoe rekening gehouden kan worden met de wensen van inwoners. Wij zullen u hierover verder informeren na het gesprek. Verder krijgen wij inmiddels steun en advies van de Gelderse Natuur en Milieufederatie. Zij helpen ons bij het opkomen voor de wensen van inwoners voor een duurzame toekomst voor de Bahrse Pol. Wij krijgen ook veel positieve steun uit andere hoeken en het is fijn om te weten dat anderen de uitgangspunt van deze petitie delen.

Uiteindelijk willen wij deze petitie overhandigen aan de gemeente maar we willen graag meer handtekening verzamelen. U kunt ons helpen door anderen op deze petitie te wijzen

Ook wachten we het komende gesprek met de gemeente af. Bedankt voor uw betrokkenheid en wij houden u op de hoogte.

Met vriendelijke groeten, Graeme Cunningham Petitionaris.

2019-11-12