U, de petitionaris

Duurzame energie voor iedereen

3 ondertekeningen

Sinds de invoering van milieubelasting op groene energie, is de prijs van energie voor huishoudens enorm gestegen. Sinds 2012 betaalt meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens extra voor investeringen en research in groene energie. Er zijn inmiddels ruim voldoende manieren om samen energie te besparen en op te wekken. Nieuwe woningen worden energieneutraal gemaakt. Woningeigenaars met een eigen dak hebben mogelijkheden om hun huizen energiezuinig of energieneutraal te maken. Voor huurders en eigenaars zonder eigen dak zijn er nog te weinig manieren om de stijgende energiekosten te beheersen.

Petitie

Wij

Nederlanders die belang hechten aan duurzame energie

 

constateren

dat huurders en eigenaren zonder eigen dak degenen zijn die de meeste belasting op groene energie betalen maar dat deze groepen te weinig profiteren van hun investering. Nieuwe woningen daarentegen worden energieneutraal gebouwd.

 

en verzoeken

dat het gemakkelijk en betaalbaar wordt voor deze groepen om gezamenlijk binnen de regio energie te besparen en op te wekken, ook wanneer dit niet direct op het eigen dak gebeurt. Zo krijgt ook deze groep Nederlanders greep op hun energieverbruik en de kosten voor energie. Goedkope leningen maken het mogelijk, dat alle Nederlanders op korte termijn overstappen op duurzame energie.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
31-07-2016 
Petitionaris:
Ellen Jensen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen