U, de petitionaris
Duin clubhuis

Duin Clubhuis

146 ondertekeningen

Onze prachtige wijk DUIN verdient een clubhuis, een evenzo prachtige plek waar haar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten kunnen ontplooien, waar gemeenschapszin kan ontstaan en waar de fundering wordt gelegd voor een gezonde, levendige en betrokken buurt.

Ben jij het hiermee eens? Teken dan onze petitie voor een eigen DUIN clubhuis. (En vergeet niet na ondertekening even te bevestigen met de link in de mail die je daarna ontvangt!)

Hoe meer mensen dit willen en hoe concreter de behoefte aan dit soort activiteiten, hoe groter de kans dat er wat van de grond komt.

We horen ook graag waar jij behoefte aan hebt in DUIN qua ruimte, activiteiten en frequentie. Mail je wensen en ideeën naar thelongestpicnic@gmail.com

Petitie

Wij

bewoners van de wijk DUIN in Almere Poort

 

constateren dat:

dat in Duin een plek ontbreekt waar je met andere bewoners samen kunt komen. Voor een workshop, kinderactiviteiten, een muziekoptreden, een gezamenlijke maaltijd, een avondje biljarten, samen werken in de moestuin en vele andere activiteiten waar buurtgenoten elkaar treffen.

 

en verzoeken

een gemeenschappelijke ruimte in DUIN beschikbaar te stellen aan inwoners van de wijk DUIN in Almere Poort.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
02-10-2022 
Petitionaris:
Inspiratiegroep Duin - Su, Marije, Juultje, Miranda, Radha, Nikki, Paul, Jeanne Marie & Mira 
Organisatie:
Inspiratiegroep Duin 

Geschiedenis

Ondertekeningen