U, de petitionaris
Thteelt

Duidelijkheid voor de thuisteler van weed voor het maximaal van 5 planten

14 ondertekeningen

Helaas worden nog steeds dagelijks huizen bestormd door de politie om kweekkasten af te voeren en te vernietigen. Zodoende verwordt het recht op eigen teelt tot een loze belofte.

Petitie

Wij

Thuistelers voor eigen gebruik tot maximaal 5 planten. Zonder winstbejag.

 

constateren

  • Thuistelers zouden voor eigen gebruik maximaal 5 planten voor het telen van weed mogen hebben.

  • Helaas worden nog steeds dagelijks huizen bestormd door de politie om kweekkasten af te voeren en te vernietigen.

  • Zodoende verwordt het recht op eigen teelt tot een loze belofte die de burger meer schaadt dan goed doet. En weer laat de overheid de burger in zijn hemd staan.

 

en verzoeken

Daarom wordt gevraagd om te bepalen dat kweekbenodigdheden zijn toegestaan voor de teelt van maximaal 5 planten voor eigen gebruik.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
17-02-2019 
Petitionaris:
Peter Paul Janssen 
Organisatie:
Alle ondertekenaars die het hier mee eens zijn 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Hoi hoi Zijn er zo weinig thuistelers?

Hallo thuistelers.... Als ik de ondertekenaars van onze petitie tel kom ik niet verder dan 11. Zijn er zo weinig thuistelers in Nederland? Het is toch te gek voor woorden, dat Nederland het land waar het softdrugsbeleid overal ter wereld bekend staat, nu achteraan huppelt. Erger nog het beleid steeds strenger te maken terwijl in steeds meer landen het beleid steeds soepeler wordt, zelfs USA, de grootste tegenstander aanvaller van het Nederlandse softdrugsbeleid.

+Lees meer...

Canada totale vrijheid, Luxemburg evenzo. Daar is een duidelijk beleid wat schijnbaar te werken. Of is het zo dat de Nederlandse overheid veel meer verdiend aan het oppakken veroordelen en innen van boetes? Kom op thuis hobbyisten laat je horen

19-12-2018