You, the petitioner
Groenezoom

Droom van een Zoom: bouw niet in de Groene Zoom Haarlem

116 signatures

De Poelpolder, het westelijk tuinbouwgebied, omgeving Zuiderpolder en Liewegje NIET bebouwen. Stop het vernietigen van het kostbare en vaak enige groen van die delen van de stad. Alle Haarlemmers genieten van deze mooie natuurgebieden, wandelend/fietsend ontvluchten zij even de hectiek van de stad.

Petition

We

Voorstanders van het behoud van de groene Zoom Haarlem en tegen bebouwing van deze unieke groene buffer

 

observe

  • Dat de groene zoom rond Haarlem een uniek stuk natuur is waar dieren leven, bomen groeien, planten bloeien en mensen genieten van rust, frisse lucht en prachtige vergezichten

  • Haarlem een van de meest versteende steden is in Nederland

  • Haarlem door de nabijheid van Schiphol al genoeg last heeft van fijnstof

  • Haarlem filehoofdstad van Nederland is, het volbouwen van de groene zoom alleen maar nog meer verkeer, files en vieze lucht betekent.

 

and request

  • De groene zoom van Haarlem niet te bebouwen en het schaarse groen van Haarlem te koesteren.

  • Er rekening mee te houden dat wijken in Schalkwijk alleen nog maar groen scoren in de Buurtmonitor op het onderdeel natuur. Als de natuur van de groene zoom ook nog verdwijnt dan scoren deze wijken alleen nog rood.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Haarlem 
Petition desk:
Closing date:
2018-06-03 
Lead petitioner:
Sander van den Raadt 
Website:

History

Signatures