U, de petitionaris

Dit Ajax is Ajax niet meer

39 ondertekeningen

Wij willen De Boer weg hebben vanwege het statische spel wat hij nastreeft, de creativiteit die hij vermoordt bij de spelers. Overmars vanwege zijn slechte trackrecord. Wij willen Ajax terug. Een Ajax waar Cruijff voor stond. Waarvoor Jonk werd weggestuurd. Teken als dit niet jouw Ajax is.

Petitie

Wij

Ajacieden

 

constateren

In december werd er door de leden van Ajax gekozen om een andere koers te varen dan de visie Cruijff. De koers zou bepaald worden door het huidige TH, De Boer, Bergkamp, Overmars, Van der Sar. Onder die koers wordt de unieke Ajaxfilosofie vernietigd. Het aanvallende voetbalspel waar Ajax bekend om stond is al jaren niet meer te zien. Talenten worden verpest en zitten gevangen in een keurslijf. Aankoopbeleid is dramatisch. Ajax is Ajax niet.

 

en verzoeken

Wij verzoeken dat de banden met Cruijff weer worden aangehaald. Dat het TH gaat uitvoeren wat hij wil. Dat De Boer na dit seizoen samen met Overmars zijn biezen pakt. Dat de Bestuursraad en RvC goed in de spiegel gaan kijken en vervolgens hun conclusies nemen. Wij willen dat Ajax weer Ajax wordt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
01-05-2016 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen