You, the petitioner

Dit Ajax is Ajax niet meer

39 signatures

Wij willen De Boer weg hebben vanwege het statische spel wat hij nastreeft, de creativiteit die hij vermoordt bij de spelers. Overmars vanwege zijn lachwekkende aankoopbeleid. Wij willen Ajax terug. Een Ajax waar Cruijff voor stond. Waarvoor Jonk werd weggestuurd. Teken als dit niet jouw Ajax is.

Petition

We

Ajacieden

 

observe

In december was er door de leden van Ajax gekozen om een andere koers te varen dan waar Cruijff voor stond. De koers zou bepaald worden door het huidige TH, De Boer, Bergkamp, Overmars, Van der Sar. Onder die koers wordt de unieke Ajaxfilosofie vernietigd. Het aanvallende voetbalspel waar Ajax bekend om stond is al jaren niet meer te zien. Talenten worden verpest en zitten gevangen in een keurslijf. Aankoopbeleid is dramatisch. Ajax is Ajax niet.

 

and request

Wij verzoeken dat de banden met Cruijff weer worden aangehaald. Dat het TH gaat uitvoeren wat hij wil. Dat De Boer na dit seizoen samen met Overmars zijn biezen pakt. Dat de Bestuursraad en RvC goed in de spiegel gaan kijken en vervolgens hun conclusies nemen. Wij willen dat Ajax weer Ajax wordt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
vereniging 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-01 
Website:

History

Signatures