You, the petitioner

Diploma uitreiking van 6 vwo op Herbert Vissers College

100 signatures

Na 6 jaar (of meer) op het vwo hebben wij eindelijk ons eindexamen gehad en komt de diploma uitreiking in zicht. Ieder jaar komen alle ouders, opa’s, oma’s, tantes, ooms enzovoorts naar het hvc om de diploma uitreiking bij te wonen. Ook afgelopen jaar is deze door gegaan met een kleinere groep op het schoolplein en volgens de corona regels. Dit jaar wordt de diploma uitreiking daarentegen anders georganiseerd. In plaats van dat de diploma uitreiking op school plaatsvindt gaan de klassen met een bus meerdere plekken in Nieuw-Vennep af waar de diploma’s worden uitgereikt.

Het liefst willen wij dat de diploma uitreiking op de normale manier door gaat en dat iedereen die dat wil erbij kan zijn. Na 2 jaar corona hebben wij ons portie ‘anders’ wel gehad en zouden we graag een normale en gezamenlijke diploma uitreiking hebben, net zoals de leerlingen die ons voorgingen.

Petition

We

Alle leerlingen, familieleden, kennissen en docenten.

 

observe

Dat volgens de laatste persconferentie van minister-president Rutte bijna alle coronaregels van tafel gaan op 26 juni. Dit betekent dat ook de diplomauitreiking op de normale manier door zou mogen gaan. Wanneer deze op het schoolplein wordt gehouden is er genoeg ruimte voor alle belangstellenden en is het mogelijk om de 1,5-meterregel te volgen.

 

and request

Wij verzoeken de schoolleiding van het Herbert Vissers College om de diplomauitreiking gezamenlijk op het schoolplein te houden net als voorgaande jaren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2021-07-01 
Lead petitioner:
Eleanna Analyti 

History

Signatures