U, de petitionaris

Demote Patrick van Regular User

0 ondertekeningen


Feedback

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet. U kunt daarvoor andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Deze petitie is gestart om Patrick zijn rank te verlagen van Regular User.

De reden dat deze petitie word gestart is omdat Patrick vrijwel nooit meer in de discord is. deze demote dient tegelijkertijd ook als een waarschuwing dat wij ook nog bestaan.

Petitie

Wij

Wij verwachten dat iedereen die het hiermee eens is, deze petitie ondertekent. Patrick moet stoppen met Patrickken

 

constateren

Patrick heeft onze discord vrijwillig achter zich gelaten. Patrick is ons vergeten en wij kunnen dit niet hierbij laten. Patrick heeft ons verlaten voor een van zijn vele E-Girls, en dit is tevens niet de eerste keer. Nu het vaker is gebeurt, hebben wij er genoeg van en willen wij drastische maatregelen nemen.

 

en verzoeken

Demote Patrick van regular user

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Lucas den Otter 
Organisatie:
Poetjes Discord 

Geschiedenis

Ondertekeningen