U, de petitionaris

Demonstratie energietransitie Barneveld met in acht neming maatregelen COVID 19

1 ondertekeningen

“De veelheid aan en de overlast van de door u geplande plaatsing van windturbines in de mooie provincie Gelderland en de tekorten aan elektriciteit door 'van het gas af' te gaan zullen u door de huidige en komende generaties buitengewoon kwalijk worden genomen” Ap Cloosterman.

Petitie

Wij

De inwoners van gemeente Barneveld en omstreken die tegen de plaatsing van windmolens zijn in de gemeente Barneveld

 

constateren

  • aanwezigen tijdens de demonstratie op 24 juni 2020 dragen uit tegen de plaatsing van windmolens te zijn in de gemeente Barneveld.
  • deze demonstratie is een steun voor Ap Cloosterman in het gesprek dat hij aangaat met het college dat gaat over de energietransitie!
  • demonstranten gaan dan akkoord met de huidige veiligheidsmaatregelen tov COVID 19
  • de veelheid aan en de overlast van de door u geplande plaatsing van windturbines in de mooie provincie Gelderland en de tekorten aan elektriciteit door “van het gas af” te gaan zullen u door de huidige en komende generaties buitengewoon kwalijk worden genomen.
  • U bent en blijft hiervoor verantwoordelijk!
  • Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald.

 

en verzoeken

om van dit niet werkbare transitieplan af te stappen en voor de provincie Gelderland te kiezen voor een kerncentrale van het type “nieuwe generatie”.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Gelderland 
Petitieloket:
Einddatum:
17-09-2020 
Petitionaris:
N van Veen 
Organisatie:
Medestanders  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen