U, de petitionaris
Er is nieuws!

Demissionair minister de Jonge moet zich verontschuldigen voor indoctrinatie

18 ondertekeningen

Demissionair minister de Jonge heeft zich tijdens een kinderpersconferentie op 16 februari schuldig gemaakt aan leugens, angstzaaierij en psychologische indoctrinatie. Dat laatste is een laakbaar feit!

Petitie

Wij

Nederlanders die de toekomst en gezondheid van onze kinderen willen beschermen tegen psychologische indoctrinatie,

 

constateren

dat demissionair minister de Jonge op 16 februari de meest kwetsbare burgers, kinderen in een persconferentie angst aanjaagde middels leugens over heel veel vaders, moeders, opa's en oma's die in het ziekenhuis terecht zouden komen als we de maatregelen niet zouden nemen. Een vorm van psychologische indoctrinatie, die ernstige schade onder kinderen kan veroorzaken.

 

en verzoeken

het Kabinet en de Tweede Kamer de minister te berispen en zich publiekelijk tegenover de kinderen zijn excuses aan te laten bieden voor zijn leugens en hen gerust te stellen op een veilige samenleving.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Petitionaris:
Dick Glastra van Loon 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Kijk en luister naar de woorden van onze minister...

Kijk vanaf 21:24: https://jeugdjournaal.nl/artikel/2368904-de-kinderpersconferentie-met-mark-rutte-en-hugo-de-jonge.html

.

22-02-2021