You, the petitioner
13146 mfa hart maasbree 370x278

Vind passende en geïnspireerde naam multifunctionele accomodatie Maasbree

197 signatures

Hej hoi hallo! Bree, ik heb even jullie aandacht nodig: Woensdag 3 februari zijn de drie kanshebbers voor de naam van de MFA in Maasbree bekend gemaakt. Ut Dörphoës, 't Hert en 't Hoës van Bree zijn uit ruim 100 inzendingen naar voren gekomen. Drie teleurstellende opties. Mag ik ook blanco stemmen?

Petition

We

De gemeenschap van Maasbree, gebruikers van de toekomstige MFA (al dan niet woonachtig in Maasbree).

 

observe

dat de juiste naam voor de nog te voltooien multifunctionele accommodatie (MFA) in Maasbree nog niet gevonden is, dan wel niet uit de inzendingen naar voren is gekomen. Dat de drie opties die er nu liggen, gekozen door een vijftal commissieleden, de creativiteit van 'os Bree' niet reflecteren en gezien worden als teleurstellend, inspiratieloos, oubollig en daarmee de keuze beperken tot één segment: voorspelbaar.

 

and request

het stemproces opnieuw te beginnen en een blanco stem toe te voegen aan de stem-opties, dan wel een handtekening op deze petitie te zien als een blanco stem. Deze blanco stem te waarderen als kostbare meningsuiting van de gemeenschap die daarmee laat weten graag zijn stem te laten horen, maar zijn stem niet aan de gegeven opties kan verlenen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Peel en Maas 
Petition desk:
Closing date:
2016-02-26 
Lead petitioner:
Carla Hermans 
Website:

History

Signatures

Updates

Update: petitie wordt, vooralsnog, niet aangenomen

Beste ondertekenaars,

Allereerst wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de steun middels jullie handtekening in mijn missie om de zoektocht naar de naam van de MFA voort te zetten. Wat ontzettend mooi om te zien dat al bijna 160 inwoners van Maasbree (en soms daarbuiten) mijn petitie steunen.

+Read more...

Via dit bericht wil ik jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Hoewel het gesprek nog gaande is lijkt het er op dit moment op dat de Stichting MFA Maasbree mijn petitie en jullie handtekeningen niet gaat aannemen en de huidige koers voort zal zetten. In een reactie hierop heb ik o.a. het volgende gezegd:

"(...)Mijn verzoek is daarom nogmaals om in gesprek te gaan. Ik vertegenwoordig namelijk niet alleen mezelf, maar inmiddels bijna 160 mensen uit onze gemeenschap die de moeite hebben genomen hun stem te laten horen. Het zou niet correct zijn deze mensen, deze handtekeningen en deze blanco stemmen links te laten liggen.

Daarnaast vraag ik jullie, uit coulance naar alle stemmers, zo transparant mogelijk te zijn. Dat wil zeggen; breng de gehele procedure, met iedere tussenstap, in kaart. Laat ons zien hoe de drie kandidaat-namen uit de 100 inzendingen naar voren zijn gekomen en geef ons inzage in de inzendingen. Geef openbaar een tussenstand van de stemmen en geef daarmee iedere optie, inclusief de blanco optie, de kans met de finish in zicht nog extra stemmen te verzamelen. Democratischer kan niet.(...)"

Verder heb ik de hoop uitgesproken dat we als gemeenschap samen een passende oplossing kunnen vinden. Dat ik het werk van de vele vrijwilligers respecteer en dat dit tegengeluid absoluut geen aanval is, maar enkel bijval met een kanttekening. Als je je ervoor openstelt kunnen mooie dingen ontstaan.

Wat kunnen jullie doen? Wellicht heb je de petitie wel getekend, maar je handtekening nog niet bevestigd. Dat zou natuurlijk zonde zijn, kijk dit even na in je email. Zonder teveel van jullie te willen vragen wil ik benadrukken dat we met iedere extra handtekening sterker staan in deze kwestie. Nodig gerust je familie of vrienden uit om ook te tekenen.

Nogmaals bedankt! Carla

2016-02-19