U, de petitionaris
429 1440x960

De Waterstraat is geen substituut-IJsselkade

48 ondertekeningen

De gemeente Zutphen is begonnen met fase 2 van de werkzaamheden aan de IJsselkade in Zutphen. Hierdoor wordt de Waterstraat geplaagd door een grote hoeveelheid (te hard rijdend) sluipverkeer. Onaanvaardbaar, aangezien de Waterstraat een dagelijkse route is voor veel (schoolgaand) fietsverkeer!

Petitie

Wij

De bewoners van de Waterstraat

 

constateren

  • Er wordt door de gemeente onvoldoende rekening gehouden met de veiligheid van bewoners en passanten.

  • Met meer dan 400 verkeersbewegingen per uur moet de Waterstraat het komende half jaar worden gezien als een zeer onveilige straat voor voetgangers en (schoolgaande) fietsers.

  • De overlast voor bewoners nog daargelaten.

  • Een smalle √©√©nrichtingsweg als de Waterstraat is simpelweg niet opgewassen tegen dit soort verkeersstromen!

 

en verzoeken

De gemeente moet zich als wegbeheerder bewust zijn van het gedrag van weggebruikers, die zich vaak niet aan regels en bebording houden. De gemeente moet hierop voorbereid zijn en pro-actief samenwerken met handhavers zoals stadswachten en politie. Samen moeten deze partijen zorgen dat de situatie onder controle blijft, om te voorkomen dat onhoudbare situaties zoals in fase 1 ontstaan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zutphen 
Petitieloket:
Einddatum:
08-05-2018 
Petitionaris:
Waterstraat Zutphen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen