You, the petitioner
Schermafbeelding 2021 10 15 om 10.08.44

De Veluwe op Slot

2,455 signatures

Wij zijn tegen het “voorgenomen plan" voor een verlengd broedseizoen op de Veluwe zoals dit is gepresenteerd! Wij zijn van mening dat in de tweede procedure wel de mens is gehoord, maar de opmerkingen en aanmerkingen niet zijn verwerkt in het plan. Wij willen een hervatting van de procedure en dan echte inspraak en geen verlengd broedseizoen.

Petition

We

inwoners van Hulshorst, Nunspeet en omgeving

 

observe

  • een "voorgenomen plan" voor een verlengd broedseizoen op de Veluw
  • dat een deel van het aantal genoemde punten in dit plan verdeeld kan worden in beheer/onveranderd = 17 punten, verslechtering = 22 punten en goede maatregel = 4 punten, dus er is behoorlijk sprake van een overwegend verslechtering.
  • De conclusie van de Provincie is dus onjuist, en deze zonering heeft dus geen verbeteringen maar juist verslechteringen.

 

and request

de inspraakprocedure te herstarten, waarbij de mens (inwoners van Hulshorst Nunspeet en omgeving) ook een uitgangspunt moet zijn en niet alleen de flora en fauna.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Gelderland 
Petition desk:
Closing date:
2021-12-02 
Lead petitioner:
Jos van den Berg 
Organisation:
actiegroep Veluwe op Slot 
Website:

History

Signatures