U, de petitionaris
Creatief beheer

De Tuinman heeft hulp nodig

343 ondertekeningen

Ondanks afspraken en de steun van gebiedsnetwerkers,-commissies en de -directeur, is de financiering voor de tuinman (m/v) in de wijken Oleanderbuurt en Feijenoord stopgezet! Na een investering van 7 jaar van hoop en vertrouwen met bewoners en professionals in een klap weg! Dit is voor ons onbegrijpelijk!

Petitie

Wij

steunen de Tuinman (m/v) in de wijk!

 

constateren

De Tuinman (m/v) bevordert een groen- en kindvriendelijke leefomgeving. Hij stimuleert ontmoetingen en verantwoordelijkheid tussen bewoners in de buitenruimte waardoor de veiligheid en de gezondheid toeneemt. Daarnaast krijgen mensen met een verslavingsachtergrond, schulden of isolement een nieuwe kans in de samenleving via vrijwilligerswerk bij Creatief Beheer. De Tuinman verbindt groen en sociaal en daarom de oplossing voor stedelijke problemen.

In de afgelopen jaren zijn er op straatniveau ontzettend goede resultaten geboekt. Het draagvlak bij bewoners en professionals in de wijk is groot. Toch is in beleidskringen nauwelijks bekend wat de Tuinman (m/v) werkelijk doet en wat de resultaten zijn. Wat verklaart anders dat een lopende opdracht zonder inhoudelijke argumenten wordt stilgezet? De Tuinman (M/V) helpt Rotterdam de gezondste, mooiste stad van Europa te worden.

 

en verzoeken

Help de Tuinman!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
28-07-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Marijn Donkers 
Website:


Geschiedenis

Ondertekeningen