U, de petitionaris
Er is nieuws!

 

Fb img 1486291018783

De Nieuwe Hoven in Gorinchem openen in tweerichtingen

2027 ondertekeningen

De Nieuwe Hoven was ooit een tweerichtingsweg. Dit is veranderd in een eenrichtingsweg tot ergernis van vele bewoners. De Nieuwe Hoven moet weer open! Dit zal de lange files op de Banneweg verminderen. Dat scheelt veel irritatie en tijdverlies onder de bewoners.

Petitie

Wij

Bewoners/ondernemers die vinden dat de Nieuwe Hoven geopend moet worden in twee richtingen

 

constateren

De afsluiting van de Nieuwe Hoven voor tweerichtingsverkeer veroorzaakt veel drukte op de Banneweg die vaak vast zit omdat er geen alternatief is om de binnenstad en het oosten van de stad te bereiken zonder dat je kilometers moet omrijden. De bewoners zien graag dat dit stuk weer wordt geopend in beide richtingen.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de gemeente Gorinchem samen met de betrokken partijen de verkeersituatie in De Nieuwe Hoven weer te herstellen naar de oude staat. Dus openen voor tweerichtingsverkeer.

Onderteken deze petitie

 

Details

Ontvanger:
Gorinchem 
Petitieloket:
Einddatum:
07-05-2017 
Antwoord verwacht:
17-05-2017 
Status:
Ondertekenbaar 
Petitionaris:
Murat Aydemir 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nadia hammouti
Gorinchem
ongeveer 24 uur
Anoniem
2 dagen
Anoniem
2 dagen
Anoniem
2 dagen
Anoniem
3 dagen
A.G Paans
Gorinchem
3 dagen
T.I. Plugers
Gorinchem
3 dagen
Anoniem
3 dagen
Metin Demir
Gorinchem
4 dagen
R wever
Gorinchem
5 dagen
Ruud van Engelen
Gorinchem
5 dagen
Anoniem
5 dagen

Nieuwtjes

Eerder toegevoegd

Gemeente Gorinchem geeft gehoor aan verzoek

Naar aanleiding van de petitie en vele reacties op sociaal media ben ik benaderd door de Gemeente Gorinchem om te praten over o.a. de petitie en de ontevredenheid van bewoners betreft het onderwerp. Uiteraard ben ik ingegaan op het verzoek van de gemeente.

+Lees meer...

Op 1 maart zit ik aan tafel met de heren Hans Freije (Wethouder die o.a. verkeer en openbaar vervoer in zijn portefeuille heeft) en André van der Dussen die de functie teamleider Stedenbouw Openbareruimte en Verkeer vervult binnen de gemeente. André is tevens eigenaar van DUSS advies (een bureau dat adviseert op het gebied van verkeer, mobiliteit en (project)management). Een verslag van het gesprek volgt uiteraard.

Inmiddels ben ik ook benaderd door verschillende partijen binnen de gemeente die mee willen denken. Echter dit gesprek ga ik geheel onafhankelijk aan. Ik wil met nadruk melden dat deze petitie een initiatief moet blijven vanuit de burger zelf zonder tussen komst van de gevestigde partijen. Buiten dat staat de initiatief geheel open voor een samenwerking met bewoners, bewonersorganisaties, verenigingen, stichtingen die dit onderwerp belangrijk vinden. Wil je erover meepraten en mij helpen dit onderwerp in de agenda te houden dan hoor ik dat graag. Via de discussie groep op facebook (https://www.facebook.com/groups/287860578297453/) kunnen jullie meepraten en meebeslissen wat de toon van het gesprek met de wethouder zal moeten worden. Gaan we voor een blijvende oplossing of laten we de situatie zodanig dat we over 20 jaar er nog steeds over moeten hebben? Ik hoor het graag!

Met vriendelijke groeten,

Murat Aydemir