You, the petitioner
Img 20230729 wa0018

De muur moet hot dogs verkopen

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.


Iedereen kent de muur wel. Na een avondje stappen heerlijk een zak met hotwings halen of een wereldburger. Of voor de extreme mensen een discodel maar waarom verkoopt de muur de ultieme snack niet? Hot dogs. Een heerlijk worstje op een broodje met saus. Hier moet snel verandering inkomen!

Petition

We

De trouwe klanten van de Muur.

 

establish that:

Dat er geen hot dogs op het menu staan

 

and request

Hot dogs op het menu te zetten. Liefst met gebakken uitjes.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
zorginstelling 
Petition desk:
Closing date:
2023-11-16 
Status:
Closed 

History

Signatures