You, the petitioner
Hexit petitie

De Heineken Experience-uitgang voor meer veiligheid en levendigheid in de Pijp

461 signatures

De Heineken Experience wil om veiligheidsredenen de uitgang verplaatsen naar het Marie Heinekenplein. Daarnaast zal deze uitgang het centrum ontlasten door de betere toeristenstroom en tegelijkertijd zal het zorgen voor meer levendigheid in de buurt.

Petition

We

De ondernemers, winkeliers, marktkoopmannen, bezoekers en bewoners van de Pijp.

 

observe

door een uitgang van de Heineken Experience aan het Marie Heinekenplein zal de levendigheid in het gebied toenemen. Er zullen gemiddeld vijf bezoekers per minuut via de uitgang het plein op lopen richting de winkels, horeca en musea. Dit zal de doorstroming van het gebied verbeteren en lost daarmee onder andere gevaarlijke verkeerssituaties op.

 

and request

dat er een uitgang komt van de Heineken Experience aan het Marie Heinekenplein.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Petition desk:
Closing date:
2016-10-05 
Organisation:
Ondernemersvereniging Marie Heinekenplein, Ondernemersvereniging Albert Cuyp 
Website:

History

Signatures

Updates

Hexit website nu live

Onze website over de Hexit op www.hexit.nl staat nu ook online. Hier kan je alles lezen over waarom wij vinden dat de uitgang aan het Marie Heinekenplein prima is en niet voor de gevreesde overlast zal zorgen.

Wil je meer over de verfraaiing van het plein weten, lees hier alles over de verbouwing van het Marie Heinekenplein?.

2016-08-10