U, de petitionaris
Buitenspeelruimte blije hoek

De Blije Hoek verdient beter!

53 ondertekeningen

Het oudste kinderdagverblijf van NL, De Blije Hoek te Dordrecht, wordt door de COKD gesloten. Veel klanten zijn het niet eens met dit besluit. Maar de respectloze manier van afhandeling en communicatie naar ouders en personeel toe, stoort nog het meest. Steun hen met je stem!

Petitie

Wij

Ouders, personeel en kinderen van toen en nu, branchepersoneel en mensen met hart voor de stad Dordrecht

 

constateren

De argumenten die de COKD opvoert voor sluiting zijn feitelijk te weerleggen. Sluiting is een keuze, geen 'noodzaak', zoals de directie stelt. De COKD wil kinderen en leidsters van elkaar scheiden en overplaatsen naar andere locaties. Waarheen en wanneer wordt steeds pas op het laatste moment duidelijk gemaakt, wat resulteert in het plotselinge vertrek van kinderen en personeel. Met deze handelswijze creëert de directie een onveilig pedagogisch klimaat.

 

en verzoeken

Wij verzoeken verschillende instanties en partijen de besluitvorming van deze marktleider onder de loep nemen. Er mag en hoeft niet klakkeloos een einde gemaakt worden aan ruim 135 jaar geschiedenis. Bovendien moet kritisch gekeken worden naar de onverantwoorde sluitingsprocedure. Vijf ouders steken hun nek uit, maar de COKD-directie mag niet langer menen en verkondigen dat het alleen om die 'paar ontevreden ouders' gaat. De Blije Hoek verdient beter.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Dordrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
16-05-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Hindele Boas 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.