You, the petitioner
Dubbelspoor

De Achterhoek samen voor dubbelspoor!

1,212 signatures

Inmiddels is na lang vergaderen ein-de-lijk besloten dat het stukje dubbelspoor tussen Zevenaar en Didam er komt. JongAchterhoek vindt dit echter niet voldoende en wil graag dat dubbelspoor doorgetrokken wordt van Zevenaar naar Doetinchem.

We vinden het noodzakelijk om de Achterhoek ook in de toekomst bereikbaar en leefbaar te houden. We weten allemaal hoe storingsgevoelig dit traject is en elke vertraging een kettingreactie van vertraagde treinen veroorzaakt. De lijn staat al jaren in de lijst met de meeste verstoringen en door het stuk dubbelspoor tussen Zevenaar en Doetinchem kunnen met name de hoeveelheid wisselstoringen verleden tijd zijn.

We kunnen dit niet alleen voor elkaar krijgen. Daar hebben we iedereen in de Achterhoek dus ook JOU voor nodig!

Jij wil toch ook dubbelspoor? Onderteken deze petitie en JongAchterhoek pakt door!

Petition

We

De reizigers van de spoorlijn Arnhem - Winterswijk

 

observe

Dat er een einde moet komen aan alle verstoringen in de Achterhoek, en dubbelspoor op het traject Zevenaar - Doetinchem de oplossing is voor een groot deel van de verstoringen

 

and request

gewoon simpel: dubbelspoor tussen Zevenaar en Doetinchem

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Provincie Gelderland 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-06 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Nick Menke, Portefeuillehouder Bereikbaarheid  
Organisation:
JongAchterhoek  

History

Signatures

Updates

Petitie voor dubbelspoor Doetinchem-Zevenaar

DOETINCHEM - JongAchterhoek start een online petitie voor een dubbelspoor op traject Arnhem-Winterswijk. Provinciale Staten heeft donderdag met overgrote meerderheid ingestemd met een pakket maatregelen voor de spoorlijn Arnhem-Winterswijk waaronder het stukje dubbelspoor tussen Zevenaar en Didam. JongAchterhoek streeft naar een gezond traject en met een groter stuk dubbelspoor Zevenaar-Doetinchem kan dit volgens de jongeren worden bereikt.

+Read more...

De petitie kan via https://petities.nl/petitie/de-achterhoek-samen-voor-dubbelspoor worden ondertekend. - See more at: http://www.focuz.tv/nieuws/regionaalnieuws/petitievoordubbelspoordoetinchem-zevenaar.aspx#sthash.henaBgPd.dpuf

2013-09-27