U, de petitionaris
Img 20181019 wa0003

De 4-daagse schoolweek voor basisscholen in Zaanstad moet worden gestopt

169 ondertekeningen

De introductie van een 4-daagse schoolweek in Zaanstad heeft invloed op het opleidingsniveau van basisschoolleerlingen. De leerlingen moeten 5 dagen per week een goede opleiding krijgen. Laat niet toe dat de toekomstperspectieven van de leerlingen worden beïnvloed door een 4-daagse schoolweek.

Petitie

Wij

Basisschoolleerlingen, ouders en anderen.

 

constateren

  • Een 4-daagse schoolweek zal van invloed zijn op het onderwijspeil van de basisschoolleerlingen en hun lange termijn vooruitzichten schaden.

  • De basisschoolleerlingen van Zaanstad verdienen een goede opleiding.

 

en verzoeken

  • De Gemeente Zaanstad, Zaan Primair en Agora moeten ervoor zorgen dat alle basisschoolleerlingen in Zaanstad 5 dagen per week open blijven en leerlingen een goede opleiding ontvangen voor hun individuele behoeften.

  • We dringen er bij de Gemeente Zaanstad, Zaan Primair, Agora en het ministerie van Onderwijs op aan om een alternatieve oplossing te vinden, zonder de noodzaak een 4-daagse schoolweek in te voeren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zaanstad 
Petitieloket:
Einddatum:
28-02-2019 
Petitionaris:
Richard Hoquee 
Organisatie:
5niet4 Groep bezorgde basisschool ouders 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

NH Nieuws: Ouders starten petitie tegen vierdaagse schoolweek in Zaanstad

ZAANSTAD - Na de herfstvakantie begint een aantal basisscholen in de Zaanstreek met de vierdaagse schoolweek. De oorzaak: te weinig leraren.

+Lees meer...

Ouders pikken dit niet en (...) lees verder

25-10-2018