U, de petitionaris

Coronabonus voor vakkenvullers

2 ondertekeningen

Wij vinden dat de supermarkt medewerkers van alle AH-ketens recht hebben op een bonus. Hiermee willen we ze tegemoetkomen met het feit dat duizenden medewerkers, waaronder jongeren, risico lopen door het nieuwe virus. Dat gebeurt zonder farmaceutische bescherming zoals mondkapjes of handschoenen.

Petitie

Wij

De AH-medewerkers, managers, het hoofdkantoor: Ahold Delhaize, de gemeente en burgers

 

constateren

  • vakkenvullers zijn het zat om als belangrijke schakel “vergeten” te worden.
  • vakkenvullers hebben niet een keuze om niet te gaan werken, want daarmee doen ze niet alleen de winkel tekort, maar ook henzelf.
  • Als oplossing om toch tijdens de epidemie de klanten van dienst te kunnen zijn, werd de 1,5 meter regel ingesteld, waarbij medewerkers en klanten 1,5 meter van elkaar moeten houden.
  • Enkel toonde dat weinig effect, want nu stormt het overal met klanten

 

en verzoeken

vakkenvullers moeten beloond worden voor hun prestaties. Aangezien we zonder farmaceutische middelen werken en de 1,5 meterregel door klanten niet gehandhaafd wordt, waardoor wij risico lopen.

De 220 miljoen euro die naar aandeelhouder Ahold Delhaize gaat, moet verdeeld worden onder de 380.000 personeelsleden die het supermarktbedrijf wereldwijd heeft. Dan komt het op zo’n 580 euro per persoon. Dit vinden we meer dan eerlijk.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Petitionaris:
Kc 

Geschiedenis

Ondertekeningen