U, de petitionaris
Ketjap asin 2

Conimex Ketjap Asin terug in het assortiment

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Conimex heeft de Ketjap Asin uit het assortiment gehaald. Er is geen voorraad meer van en kan ook niet meer besteld worden. Uit hun eigen onderzoek blijkt namelijk dat vraag naar dit product onvoldoende is.

Petitie

Wij

Klanten die van Ketjap Asin houden

 

constateren dat:

Dat de Ketjap Asin uit het assortiment is gehaald omdat er te weinig vraag naar is. De Conimex Ketjap Asin is verreweg de beste Ketjap Asin op de markt en is onmisbaar uit veel keukens en huishoudens.

 

en verzoeken

De Conimex Ketjap Asin terug in het assortiment op te nemen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
zelfstandig bestuursorgaan 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Organisatie:
Alle nederlandse Ketjap Asin liefhebbers 

Geschiedenis

Ondertekeningen