U, de petitionaris
Project de branding almere

Concept 'De Branding', maak het centrum van Almere gezelliger en groen

219 ondertekeningen

Concept "De Branding" is bedoeld om de nu lege plek in Almere Stad, tussen de Schouwburg en het Flevoziekenhuis gezellig te maken. Het concept bestaat uit kleinschalige bebouwing, stadspark, strand en een pier met aan het einde daarvan een openbare toren die uitzicht biedt op de stad en Weerwater.

Petitie

Wij

Wij Almeerders, willen meer gezelligheid, een stadspark, kleinschalige winkeltjes en meer horeca!

 

constateren dat:

  • Wij constateren dat het huidige centrum "okay" is, maar dat het het karakter van de meeste steden mist, namelijk een gezellige stadskern.

  • Velen klagen dat Almere identiteit mist en dat men liever voor de sfeer naar andere steden gaat.

  • Dat kán en moet gewoon anders! Dit concept kan prima samengaan met het huidige centrum. Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland in Almere wil komen wonen en dat het eindelijk prachtige ansichtkaarten oplevert!

 

en verzoeken

bekijk dit concept bekijk, behandel het en neem de roep van de ondertekenaars om van Almere een nóg aantrekkelijkere stad te maken serieus.

Het zou mooi zijn als de gemeenteraad gaat inzien, dat de potentie van Almere reusachtig is, maar er echt meer gedacht moet worden aan de "menselijke maat" om het daadwerkelijk een succes te laten worden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
21-06-2017 
Petitionaris:
Pepijn van de Staak 
Organisatie:
Qupix  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

U kunt een filmpje op Youtube kijken hoe het concept eruit zou kunnen zien!

09-03-2017