You, the petitioner
Project de branding almere

Concept "De Branding": Maak het centrum van Almere gezelliger en groen!

219 signatures

Concept "De Branding" is bedoeld om de nu lege plek in Almere Stad, tussen de Schouwburg en het Flevoziekenhuis gezellig te maken. Het concept bestaat uit kleinschalige bebouwing, stadspark, strand en een pier met aan het einde daarvan een openbare toren die uitzicht biedt op de stad en Weerwater.

Petition

We

Wij Almeerders, willen meer gezelligheid, een stadspark, kleinschalige winkeltjes en meer horeca!

 

establish that:

Wij constateren dat het huidige centrum "okay" is, maar dat het het karakter van de meeste steden mist, namelijk een gezellige stadskern. Velen klagen dat Almere identiteit mist en dat men liever voor de sfeer naar andere steden gaat. Dat kán en moet gewoon anders! Dit concept kan prima samengaan met het huidige centrum. Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland in Almere wilt komen wonen en dat het eindelijke prachtige ansichtkaarten krijgt!

 

and request

Wat wij verzoeken is dat de Gemeenteraad dit concept bekijkt, behandeld en de roep van de ondertekenaars om van Almere een nóg aantrekkelijkere stad te maken serieus neemt. Het zou mooi zijn als de Raad gaat inzien, dat de potentie van Almere reusachtig is, maar er echt meer gedacht moet worden aan de "menselijke maat" om het daawerkelijk een succes te laten worden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2017-06-21 
Lead petitioner:
Pepijn van de Staak 
Organisation:
Qupix  
Website:

History

Signatures

Updates

U kunt een filmpje op Youtube kijken hoe het concept eruit zou kunnen zien!

2017-03-09