U, de petitionaris
Driemaal retro

Compenseer ook kleine recreatiebedrijven

4 ondertekeningen

Rutte en zijn collega-ministers hebben meermaals geconstateerd dat de horeca- én recreatiesector als eerste de zwaarste klappen hebben meegekregen. Waarom hebben kleine recreatiebedrijven dan geen recht op de TOGS-regeling? Teken deze petitie om de kleine recreatiebedrijven te ondersteunen.

Petitie

Wij

kleine recreatiebedrijven, gasten, kampeerders, horeca, en andere sympathisanten

 

constateren

dat de coronacrisis zelf, de maatregelen tot het sluiten van horeca- en aanverwante bedrijvigheid, de oproep vooral binnen te blijven, plus besluiten van veiligheidsregio's (sanitairvoorzieningen van) campings te sluiten, drastische gevolgen heeft voor de kleine recreatiebedrijven (camping, logies, groepsaccommodatie, horeca, zaalhuur).

De gevolgen zijn:

  • annuleringen t/m de zomer > 90%
  • compleet stilvallen van nieuwe reserveringen.

 

en verzoeken

de kleine recreatiebedrijven financieel te ondersteunen, zodat zij de komende maanden hun vaste lasten kunnen blijven betalen, en daarom de kleine recreatiebedrijven ook recht te geven op de €4.000 uit de TOGS-regeling.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
29-03-2020 
Petitionaris:
Wil Hoogeboom 
Organisatie:
Hayema Heerd 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen