U, de petitionaris
Wl 2017   7

Compenseer ook de bed & breakfasts

30 ondertekeningen

Zoals de meeste B&B-eigenaren hebben ondervonden komen zij niet in aanmerking voor de €4000 steun van de overheid tijdens de coronacrisis. Hotels en restaurants daarentegen wel. Waarom niet? B&B's zijn immers hotels op een kleinere schaal die meer contact met hun klanten hebben. Dit is iets wat de overheid juist nu wil voorkomen door strikt "sociaal afstand". We worden dus wel zeker direct benadeeld. Wij willen dat de steun ook voor onze bedrijven geldt, de meeste B&B's hebben 100% annuleringen. Steun ons daarom!

Petitie

Wij

mede B&B-eigenaren, voormalige en toekomstige klanten, eigenaren van andere horecabedrijven en andere medestanders

 

constateren

  • Het is van belang om B&B's te steunen op dezelfde wijze als hotels en restaurants.
  • Per definitie zijn B&B's kleine familiebedrijven die vaak geen andere inkomsten hebben en ook geen extra geld hebben om situaties als deze op te vangen.
  • Het sociaal contact staat hoog in het vaandel bij de eigenaren van B&B's en dat wordt nu juist direct door de overheid afgeraden.

 

en verzoeken

Wij willen dezelfde steun kunnen ontvangen als alle andere hotels en restaurants.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Staatssecretaris 
Petitieloket:
Einddatum:
29-06-2020 
Petitionaris:
Gertjan Meulenbeld 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen