U, de petitionaris
Image 4e0bb5f8 b74c 42fb 8aa2 3b4814adbadc20180328 221159

Code Donker Rood

1.402 ondertekeningen

Sinds januari hebben ruim 3200 leerlingen niet het onderwijs gehad wat ze verdienen. Kinderen worden opgevangen door onderwijs ondersteunend personeel, verdeeld over andere groepen of in het ergste geval naar huis gestuurd. Dit omdat er simpelweg geen leerkrachten meer zijn.

Petitie

Wij

leerkrachten, directeuren, ouders, opa's, oma's en betrokkenen

 

constateren

Te weinig studenten kiezen voor het onderwijs. Hierdoor zal het lerarentekort nog verder oplopen. De werkdruk van de huidige leerkracht neemt verder toe en het ziekteverzuim stijgt. Hier moet wat aan gedaan worden.

 

en verzoeken

Daarom verzoeken we wij de overheid alles in het werk te stelt om dit probleem aan te pakken. Zorg voor een nog aantrekkelijker vak, lagere werkdruk en een eerlijk salaris.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Breda 
Petitieloket:
Einddatum:
30-06-2018 
Petitionaris:
Bart Audenaerd 
Organisatie:
Kbs. de Sinte Maerte Breda 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Eindsprint

Vanavond bieden we de petitie aan op het gemeentehuis in Breda. De wethouder van onderwijs zal de petitie in ontvangst nemen.

Daarom nu nog even een eindsprint en halen we hopelijk de 1500 handtekeningen!!!.

12-04-2018

Zegt het voort, zegt het voort!!!

Op dit moment hebben 1150 mensen onze petitie ondertekend, dank daarvoor. Maar dat kan/moet beter.

Vandaar de vraag om de petitie nog een keer massaal te delen en te verspreiden onder jullie netwerken, zodat we komende donderdag avond 2500 handtekening aan de gemeente Breda kunnen overhandigen.

Alvast bedankt..

10-04-2018