You, the petitioner

Coca Cola op Wildeburg

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Oproep om te kappen met dat smerige RedBull aftreksel dat verkocht wordt als cola op Wildeburg en dit in te ruilen voor Coca-Cola.

Petition

We

bezoekers van Wildeburg festival

 

establish that:

dat er nog steeds een slap aftreksel verkocht wordt als cola op Wildeburg

 

and request

hier bij volgende edities mee te kappen rn dit bij volgende edities in te ruilen voor Coca-Cola.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
fonds 
Petition desk:
Closing date:
2023-10-13 
Status:
Closed 
Organisation:
Verbond van Wildeburg wappies 

History

Signatures