You, the petitioner

Cavinsky en Rotjoch als nieuwe hosts voor Ajax TV

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Een tv-station via internet is als elke commerciële organisatie, daar doen we geen petities voor want petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten.

Nu is het een marktkwestie waar alternatieven voor (te maken) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.


Nu David the Host weg is als presentator van Ajax TV en naar PSG is gegaan wensen wij hem het allerbeste toe.

Dat betekent natuurlijk niet dat Ajax nu zonder host kan blijven. Daarom stel ik voor onze eigen Cavinsky en Rotjoch aan te dragen als nieuwe hosts voor Ajax TV.

Petition

We

Ajacieden.

 

observe

Constateren dat Ajax nieuwe hosts nodig heeft. Het liefst natuurlijk mensen met een Ajax hart en enigszins ervaring om op beeldschermen te verschijnen. Deze 2 Amsterdammers die we hierbij aandragen kunnen dat als geen ander.

 

and request

Wij verzoeken hierbij de directie van Ajax om Cavinsky en Rotjoch te contracteren als hosts voor Ajax tv voor tenminste een periode van 2 jaar. Wij Ajacieden zijn namelijk van mening dat beide heren het vermogen hebben hun aanstekelijke liefde voor de club over te brengen bij de achterban, die uit te breiden en ook over te brengen aan de spelers waardoor de club de spelers langer aan zich kan binden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
vereniging 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
NotSean Klaiber 
Organisation:
Ajacieden 

History

Signatures