U, de petitionaris
10857887 818016361589199 9062309317399887255 n

Castreer Heckrunderen en Konikpaarden in de Oostvaardersplassen !

451 ondertekeningen

Een van de snelste en beste oplossingen om de kuddes paarden en runderen te reduceren in de Oostvaardersplassen is zo snel mogelijk de hengsten en de stieren te CASTREREN. Door de bijvoeding zullen de dieren zich snel bronstig en hengstig gaan gedragen met nog meer jonge dieren als ongewenst gevolg.

Petitie

Wij

willen snel zo veel mogelijk konikpaarden en Heckrunderen in de Oostvaardersplassen laten castreren.

 

constateren dat:

Dat er op dit moment geen deugdelijke plannen klaar liggen om, zonder dieren af te schieten, waar wij mordicus tegen zijn, de kuddes te reduceren of over te plaatsen. Castreren is een zeer veilige en effectieve wijze om de kuddegrootte in de Oostvaardersplassen tot aanvaardbare grootte te verkleinen. Wij stellen voor dat er nog voor de bronstijd 2018 door de provincie een aantal dierenartsen wordt gemobiliseerd om dit doel te realiseren.

 

en verzoeken

De provincie hierover snel een besluit te nemen gezien de ernst van het dierenleed in de Oostvaardersplassen ook gezien het feit dat de bevolking van Nederland het grote verwaarlozen en het ondraaglijke lijden van de weerloze dieren niet langer kan aanzien.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Flevoland 
Petitieloket:
Einddatum:
04-06-2018 
Petitionaris:
Anita Willemse 
Organisatie:
vrijwilliger bij stichting Dierennood 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Statenvergadering

Als er 100 inwoners van Flevoland getekend hebben dan wordt deze petitie behandeld in de Statenvergadering van de provincie Flevoland. Dus motiveer je buren je collega's , je bakker en dierenwinkel Allemaal laten tekenen !.

17-03-2018