U, de petitionaris
Img 20141003 wa0013

Caroline moet blijven

1.835 ondertekeningen

Caroline is 18 jaar en is 12 jaar geleden met haar moeder naar Nederland toe gekomen. Na 12 jaar dreigen ze terug gestuurd te worden naar een land waar ze beide weinig a niks meer van kunnen herinneren. Dit kan niet gebeuren!

Petitie

Wij

Iedereen die vindt dat een kind na 12 jaar niet meer weggestuurd kan worden naar een vreemd land.

 

constateren dat:

Caroline is op haar zesde Kenia verlaten en heeft geen enkele herinnering van het land van herkomst. Ze is een Nederlandse meid die hard vecht voor een toekomst in Nederland. Caroline woont samen met haar van Nederlands afkomstige stiefvader en moeder en is helemaal ingeburgerd in de Nederlandse samenleving. Nu dreigen ze worden teruggestuurd naar Kenia, een haast ondenkbaar idee waar niet de toekomst ligt waar ze zo hard voor vechten.

 

en verzoeken

Ons verzoek is om Caroline en haar moeder na 12 jaar in angst en onzekerheid te hebben geleefd alsnog een plek te kunnen bieden in de Nederlandse samenleving. Samen met uw hulp kunnen wij er voor zorgen dat ze een zekere toekomst kunnen opbouwen in Nederland en hun dromen kunnen najagen. Caroline haar jeugd begon hier en ze zou dan ook graag willen dat ze nog meer herinneringen kan maken hier.

Alvast bedankt.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Staatssecretaris 
Petitieloket:
Einddatum:
19-11-2016 
Antwoord verwacht:
19-11-2016 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
H. G. 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Mijlpaal 1.000 handtekeningen!!

Hartelijk dank voor jullie steun d.m.v. de petitie te ondertekenen, de eerste duizend handtekeningen zijn een feit! Ons volgende doel is media aandacht, wij willen iedere burger in Nederland en omringen laten weten in welke situatie Caroline en haar moeder zich bevinden maar ook andere families die zijn afgewezen niet onopgemerkt laten blijven. Graag blijven delen met uw collega's, familie, vrienden en bekenden om nog meer handtekeningen te werven.   Met vriendelijke groet,        .

14-10-2014