U, de petitionaris
Img 0690 %281%29

CAO Ziekenhuizen; actie tegen onacceptabel eindbod van de NVZ

991 ondertekeningen

Werkgevers hebben 7 april een onmogelijk eindbod, inzake de CAO, neergelegd waarmee de vakbonden en leden onmogelijk akkoord kunnen gaan. De werkgevers komen met een mager loonbod en verslechteringen. Er is nauwelijks tegemoetgekomen aan de inzet van de CNV, NU’91 en FNV.

Wil jij als ziekenhuiscollega ook structurele regelingen in de CAO inzake o.a. een generatiepact, opleidingen en marktconforme loonsverhoging? Teken dan de petitie die we de voorzitter van de NVZ aanbieden.

Petitie

Wij

werknemers

 

constateren

  • We hebben in ziekenhuizen een torenhoge werkdruk.

  • Uit recent onderzoek van de FNV blijkt dat we steeds vaker overwegen om een baan buiten de sector te zoeken.

  • De werkgevers zouden er alles aan moeten doen om te investeren in hun huidig personeel. Het eindbod van de NVZ getuigt van geen greintje respect richting ziekenhuismedewerkers.

  • Meer info over de CAO

 

en verzoeken

We willen geen verslechteringen, maar structurele regelingen in de CAO inzake o.a. een generatiepact, opleidingen en marktconforme loonsverhoging!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
16-05-2017 
Organisatie:
FNV Zorg&Welzijn 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Principe akkoord CAO Ziekenhuizen bereikt, doel bereikt!

Vannacht 16 mei is een principe akkoord bereikt tussen de NVZ (werkgevers) en vakbonden. Bedankt voor jullie steun via de handtekening actie met een positief resultaat!.

16-05-2017