You, the petitioner
50811333 2099706646778256 3138137564427321344 n

Cannabis / Wiet weer vergoed voor mensen met een medische indicatie

322 signatures

Sinds dit kabinet is de vergoeding van cannabis / wiet volledig gestopt. Zij beroepen zich op het advies van het Zorginstituut dat er onvoldoende bewijzen zouden zijn. Maar feiten weerleggen dit, en ook internationale onderzoeken. Vele mensen die baat hebben bij deze plant staan nu in de kou.

Petition

We

Het volk

 

observe

dat het niet meer vergoeden van cannabis veel mensen in grote problemen brengt, en zelfs het leven als zodanig onmogelijk maakt, doordat het financieel niet op te brengen is het zelf te kopen, of doordat het medisch / psychisch lijden, de pijn ondraaglijk is geworden, dat mensen in grote schulden komen of zelfs de stap naar euthanasie of een andere vorm van levensbeeïndiging kiezen.

 

and request

dat cannabis, in de vorm van olie of in vaste vorm, en niet alleen de "staatswiet", maar ook andere soorten die vaak beter helpen, weer vergoed worden, of de wietsoort naar keuze gekweekt mag worden met gemeentelijke en landelijke toestemming en vrij van strafrechtelijke gevolgen. Uiteraard met een schriftelijke bevestiging van behandelend arts(en).

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-05-27 
Lead petitioner:
Brigitte Schrijvers 
Organisation:
Vergoeding Medicinale Cannabis 
Website:

History

Signatures