U, de petitionaris
Screen shot 2016 09 07 at 10.02.37

Cameratoezicht Parkeerplaats Riekerweg, Amsterdam

216 ondertekeningen

Na jaren van diefstal van banden en nummerborden, illegale feesten, wapengebruik en vernieling van geparkeerde auto's willen wij graag dat de gemeente camera's ophangt op de parkeerplaats aan de Riekerweg t/o nr. 15. Politie- en bewoners-patrouilles helpen niet.

Petitie

Wij

gebruikers van deze parkeerplaats, waaronder bewoners van Ons-Buiten, bezoekers stichting de Oeverlanden, bezoekers Nieuwe Meer, deelnemers aan de Marathon Amsterdam

 

constateren

al sinds ongeveer 20 jaar aaneen volgend op de parkeerplaats Riekerweg diefstal van banden en nummerborden, illegale feesten, handel, wapengebruik, vernieling en uitbranden van geparkeerde auto's

 

en verzoeken

de gemeente Amsterdam om iedere zomer van mei tot oktober camera's op te hangen op de parkeerplaats Riekerweg t/o nr 15. Daarmee verwachten wij de vandalen te betrappen en een vermindering van de delicten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
06-12-2016 
Petitionaris:
Hester Vlamings, Amsterdam 
Organisatie:
bewonersgroep "Veilig" Parkeerplaats Riekerweg 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

AT5: "Geen cameratoezicht bij parkeerterrein Riekerweg ondanks wens bewoners"

Bewoners van de Riekerweg in Nieuw-West willen dat er cameratoezicht komt op het parkeerterrein daar. Ze hebben al jarenlang last van hangjongeren, vandalisme en vernielingen en zijn het dan ook meer dan zat.

Bij lekker weer zijn de problemen het ergst, maar lees verder op AT5.nl.

26-02-2017