You, the petitioner

Camera toezicht op de Odeon

106 signatures

Deze petitie is er vanwege de recentelijke gebeurtenissen op de Odeon. Hierbij was een spiegel van een scooter gestolen, een ruit van een auto ingeslagen en 2 verdachten die een scooter probeerde te stelen. Met camera toezicht willen we deze criminaliteit bestrijden om de buurt netjes te houden

Petition

We

Hierbij hopen we dat alle inwoners van Odeon de petitie ondertekenen voor een veiligere buurt!

 

observe

Met het behulp van cameratoezicht is de buurt een stuk veiliger en dat verkleint de kans op vandalisme. Hierbij mocht er iets gebeuren wat tegen de wet ingaat zal dit altijd op camera vast worden gelegd. Zo kan de dader sneller gepakt worden en zit de slachtoffer niet met een eventuele berg kosten.

 

and request

Wat wij verzoeken is een aantal boren en camera's op de Odeon. Dit zodat de bezoekers geïnformeerd zijn dat de buurt beveiligd is en ook een whatsapp buurtpreventie heeft.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-22 
Lead petitioner:
Thomas Wijnands 
Website:

History

Signatures