U, de petitionaris
1974389 773275912742215 8184606935799410271 o

Café The Zen moet cultureel podium The Zen worden

828 ondertekeningen

Café The Zen vervult al 11 jaar, zonder subsidie, de rol van cultureel podium in Amsterdam-Oost met een urban programmering voor elk budget. Het pand voldoet echter niet aan de eisen van een podium. Help ons de Gemeente Amsterdam te overtuigen dat cultureel podium The Zen er móét komen.

Petitie

Wij

Amsterdammers, bezoekers van Café The Zen, artiesten en liefhebbers van reggae en wereldmuziek

 

constateren

  • Dat de bestaande culturele organisaties in Amsterdam-Oost geen programma bieden dat aansluit op onze behoeften en wensen, dat er voor Amsterdammers met een niet-westerse achtergrond geen locatie is.

  • Dat Café The Zen de functie van podium voor urban arts al tien jaar met succes vervult, maar dat het pand niet aan de eisen voor een volwaardig cultureel podium voldoet en de programmering noodgedwongen moet inperken.

 

en verzoeken

aan Café The Zen een geschikte locatie ter beschikking te stellen waar wij van cultuur kunnen genieten en kunnen creëren, of hen te ondersteunen bij het geschikt maken van de huidige locatie zodat Café The Zen de rol van podium voor urban arts op een volwaardige manier kan vervullen.

Het antwoord

2 maart 2020 overhandigd op Stadsdeelkantoor Oost

Op maandag 2 maart is de petitie overhandigd op Stadsdeelkantoor Oost

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
02-03-2020 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Maurits Kappar 
Organisatie:
Café The Zen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie aangeboden, nieuwe acties zullen volgen

Lieve mensen, het is nu echt een feit, Café The Zen is dicht. Dank aan iedereen die onze petitie heeft ondertekend.

+Lees meer...

Wij hebben de petitie op maandag 2 maart aangeboden aan een van de leden van het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost. We zijn voor de derde keer aangehoord en ook deze keer bleek er weinig besef van de betekenis van onze organisatie voor de stad Amsterdam. 'Locaties liggen nu eenmaal niet voor het oprapen', daar kwam het op neer. Ook deze keer is ons aangeraden om contact te zoeken met andere locaties en organisaties... Wij gaan natuurlijk verder met zoeken naar een geschikte locatie maar daar laten we het niet bij. Hou dus onze FB in de gaten voor verdere acties die we gaan ondernemen. Forward Ever Backward Never!

03-03-2020

2 maart 2020 overhandigd op Stadsdeelkantoor Oost

Op maandag 2 maart is de petitie overhandigd op Stadsdeelkantoor Oost.

03-03-2020

Afspraak petitie bevestigd door Gemeente Amsterdam!

Goed nieuws mensen, de Gemeente Amsterdam heeft bevestigd dat we onze petitie op 2 maart a.s. mogen aanbieden op het Stadsdeelkantoor Oost.

+Lees meer...

De nieuwe locatie voor ons culturele podium is hard nodig, mensen! We hebben nog twee weken te gaan, dus deel de petitie aub zoveel mogelijk in jullie netwerk. Power to the People! Blessings Maurits en Astrid

14-02-2020