You, the petitioner
Wind turbine money

Burgermanifest tegen het klimaatbeleid - stop de klimaat roller coaster

12,352 signatures

Het kabinet-Rutte praat en luistert eindeloos naar belangengroepen en bedrijven maar niet naar de burgers van het land, die in belangrijke mate opdraaien voor dit klimaatbeleid. Het is een beleid van tegenstrijdigheden en ongeloofwaardigheden waarvan de effecten onduidelijk zijn.

Petition

We

burgers van Nederland,

 

establish that:

  • dat het kabinet-Rutte zo te zien met steun van Kamermeerderheden, een ambitieus bedoeld klimaatbeleid voert dat duur, niet kosteneffectief, vaak zelfs contraproductief en vaak tegenstrijdig is.
  • Veel, zo niet alle kosten, worden afgewenteld op de burgers van Nederland, is het niet linksom dan is het wel rechtsom. Lees verder

 

and request

zich zo snel mogelijk te beraden en het beleid te herzien, rekening houdend met de burgers van Nederland. Een weggestopte publieksconsultatie is onvoldoende!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-10-04 
Lead petitioner:
Anna Yves van Os 
Organisation:
Petitiecomit√© Burgermanifest tegen het Klimaatbeleid 
Website:

History

Signatures